***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Продължава купуването на гласове из България. САЩ проведоха ядрени тестове


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 20 октомври   

 

Досъдебно произвеждане за закононарушение срещу политическите права на жителите е формирано при инспекция на търговски обект в монтанското село Безденица. 

След получен сигнал за закононарушения срещу политическите права на жителите при осъществената инспекция от комерсиалния обект, стопанисван от 46-годишна локална жителка, са открити и конфискувани 2 бележника с изписани на ръка имена на лица, както и описи с персонални данни, представляващи копие на прелиминарен изборен лист, с изписани на ръка думи на тях.

Тетрадки с имена и парични суми против тях за покупки на вересия са конфискувани от три магазина в Твърдица и един в Сливен, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи. Изземването е по съмнения за опция за следен избор.

Авторите на проучването са достигнали до това умозаключение, откакто са употребявали разнообразни телевизионни фрагменти на съветския държавен глава, в които са сравнили гласа и походката му посредствам технология за лицево различаване благодарение на изкуствен интелект. Крайният резултат от извършените опити установил, че Путин разполага с „ няколко “ двойници, които участват на избрани обществени изяви.

Така, да вземем за пример, било открито, че по време на честванията във връзка Деня на успеха на Червения площад на 9 май т.г. е участвал същинският президент на Русия, до момента в който Путин, който посети Кримския мост преди 10 месеца, е „ отговарял на оригинала “ на 53 %.

„ Разбирам болката и страданието на околните. Срещал съм се с тях и съм поел ангажимент, че ще се организира обективно и всестранно следствие. Непосредствено след действието оценихме, че има редица пропуски в полицейските дейности и следствието и възложихме със заповед на министъра дисциплинарни инспекции – по какъв начин са работили сътрудниците от районното в Стамболийски и ОДМВР-Пловдив “, добави Коцев.

Трите българчета, които бяха в неопределеност, откакто бомба избухна в техния регион в Газа, са открити живи.

По знамение, сега на офанзивата са се намирали на 100 метра от засегнатата от офанзивата постройка, оповестиха за NOVA техните близки, които са съумели да се свържат с тях.

Децата, дружно със своята майка, отишли в Газа малко преди да стартират ударите, описа баба им Инширах Алшарафи.

България, Румъния и Турция ще стартират скоро противоминна интервенция в Черно море. Това сподели министърът на защитата Тодор Тагарев на конгрес, отдаден на вероятностите за мир в Украйна и тактиките за сигурност в Черно море.

Говорителят на военното министерство на Съединени американски щати, бригаден военачалник Пат Райдър, уточни по време на конференция, че не може да каже „ сигурно “ против кого са били изстреляни ракетите, само че траекторията им била на север, „ евентуално против цели на Израел “.

„ Съединени американски щати организираха проби нуклеарно оръжие в щата Невада, с цел да подобрят своите качества да отриват нуклеарни гърмежи по целия свят ", заяви енергийното министерство на страната.

Изпитанията бяха извършени на 18 октомври, в деня когато депутатите в Държавната дума (долната камара на съветския парламент) гласоподаваха за отдръпването на ратификацията на Договора за всеобхватна възбрана на нуклеарните опити.

Английски съд осъди български жител на 18 години затвор за обезчестяване на две ученички в Лондон.

27-годишният Силвестър Тошев получи тежката присъда, тъй като по време на процеса станаха ясни шокиращи разкрития за неговите набези над девойките, в това число, че си е направил фотография за спомен с една от жертвите.

Адвокатката на българина го разказва като „ пристигнал да търси по-добър живот, откакто имал доста мъчно детство като сирак ”. Той не е имал непрекъснат адрес в Лондон. Едното закононарушение е осъществено през септември 2021 година, а другото – от януари 2023 година Жертвите са на 16 и 17 години.

Световноизвестният артист Ед Шийрън ще изнесе концерт в България на 31 август 2024 година на стадион " Васил Левски " в София.

Концертът е част от турнето " + - = ÷ x " Mathematics.

Датата в София е част от обиколката на актьора в Азия и Европа през 2024 година.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР